Šok na paradi u Severnoj Koreji: Kim MRŠAV, vojnici marširaju u zaštitnim odelima sa GAS MASKAMA, a raketa NIGDE

242

Severna Koreja održala je vojnu paradu da obeleži 73. godina od osnivanja svoje države, a mnogi snimci su podigli prašinu u javnosti, kako onog što je viđeno, tako i onog što nije.

Severna Koreja nije prikazala nijedan balistički projektil, ali su zato paradom održanom tokom noći marširali vojnici i radnici u zaštitnim, narandžastim hemijskim kombinezonima.

To nije bilo jedino iznenađenje. Lider zemlje Kim Džong Un izgledao je neverovatno vitko dok je u gomili grlio decu, kako primećuje BBC bez epidemioloških maski na licima.

Nakon što su u javnost procurile njegove poslednje slike, mnogi su se zapitali da li je Kim bolestan ili je reč o rigoroznom fitnes režimu koji ga je doslovce “prepolovio”, piše “Jutarnji list”.

I dok strani mediji zasad samo nagađaju o čemu je zapravo reč, izgleda da je u Severnoj Koreji zavladala potpuna panika. Tamošnji strogo kontrolirani državni mediji preneli su raniji intervju s neimenovanim stanovnikom Pjongjanga, koji je izjavio kako je vrlo zabrinut zbog Kimova mršavljenja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.